Ar jums daugiau nei 20metų?

Naršydami tinklapyje, sutinkate su mūsų taisyklėmis ir sąlygomis
Norėdami apsipirkti mūsų elektroninėje parduotuvėje, turite būti vyresni nei 20 metų amžiaus.

Parduotuvė

Louis Roederer Brut Blanc de Blanc 2013

Louis Roederer Brut Blanc de Blanc 2013

88,00

Louis Roederer Brut Blanc de Blanc 2011 – puikus balansas tarp jaunatviškumo, gaivos ir nokumo.

Subtilūs ir elegantiški burbulai.

Kompleksiška nosis, atsiverianti slyvų, mango vaisių, baltų gėlių žiedlapių, baltojo šokolado ir kepinių natomis.

Paletėje gerai subalansuotas su gaivia, minerališka rūgštimi.

Pasirinkome šį šampaną dėl subalansuotai išreikšto charakterio.

Liko 2

Aprašymas

Louis Roederer Brut Blanc de Blanc 2011 – puikus balansas tarp jaunatviškumo, gaivos ir nokumo.

Louis Roederer yra šeimos valdomi nepriklausomi šampano namai. Įkurti 1776 metais kaip Dubois Père & Fils, tačiau jau 1833 metais buvo pervadinti, kuomet šiuos namus iš savo dėdės paveldėjo Louis Roederer. Turėdamas aiškią viziją ir įsitikinimą, jog visas puikus vynas priklauso nuo dirvožemio kokybės, aistros tradicijoms ir ateities vizijos, jis imasi įmonės plėtros. Louis Roederer didino turimų vynuogynų plotus, juos puoselėjo ir stengėsi susipažinti su specifinėmis kiekvieno sklypo ypatybėmis. Dabar šiems šampano namams priklauso 240 hektarų vynuogynų, kurie yra pasiskirstę trijose pagrindinėse šampano auginimo zonose – Montagne de Reims, Vallée de la Marne ir Côte des Blancs. Iš nuosavų vynuogynų Louis Roederer namai surenka du trečdalius įmonei reikiamų uogų, kita dalis yra perkama. Tai lemia didesnę kokybės ir gamybos kontrolę. Net 75 hektarai Louis Roederer priklausantys vynuogynai yra dirbami pagal biodinaminius principus, o tai yra didžiausias plotas Šampanės regione. Kasmet į daugiau nei 100 šalių yra išsiunčiama 3,5 milijono butelių.

Šie šampano namai gamina vienų metų derliaus vynus iš 100% Chardonnay uogų. Mišinio pagrindą sudaro vynuogės, surinktos Côte des Blancs subregione, kuriame Louis Roederer namai turi vynuogynų su Grand Cru statusu. 30% vynuogių sulčių fermentuojama ąžuolinėse statinėse, o likusi dalis – plieninėse talpose. Taip pat, vyne nevyksta malolaktinė fermentacija (kuomet intensyvesnė, vaisiškesnė obuolių rūgštis virsta švelnesne pieno rūgštimi). Todėl šampanas išlaiko savo gaivą ir vaisiškumą. Antrinės fermentacijos metu vynas kartu su mielėmis yra brandinamas 5 metus. Po mielių pašalinimo jis dar papildomai brandinamas 10 mėnesių.

Louis Roederer Brut Blanc de Blanc 2011 galima mėgautis dabar arba laikyti dar 7 metus.

Rekomenduojame pateikti atvėsintą,  7- 10°C temperatūros.

Puikiai dera su jūros gėrybėmis, kepta žuvimi ar kaip aperityvas.

Kas dar:

Visus mūsų siūlomus ir rekomenduojamus putojančius vynus rasite paspaudę šią nuorodą.

Daugiau informacijos apie šį gamintoją rasite paspaudę šią nuorodą.

Papildoma informacija

Šalis

Regionas

Vynuogės

Ekologiškumas

Maisto derinimas

Aperityvas, Jūros gėrybės, Kepta žuvis, Salotos

Stilius

Gaivus, vaisiškas

Talpa

Wine & Spirits Follow us on instagram

Made with love by Qode Interactive